Skip to main content
 

coversionNexigen GmbH, Cologne

Architecture

the project

The 3rd floor rented by Nexigen GmbH at the BioCampus Cologne will be adapted to the company's own requirements. For this purpose, laboratories, equipment rooms, a scullery and storage, analysis and office space will be rebuilt. The building comprises a total of five user-specific full floors and a basement with storage rooms.

project data

client
Nexigen GmbH
location
Cologne
building type
laboratory and office buildings
services
coversion
area
education and research
commerce and administration
conversion and reconstruction
scope of services
HOAI service phases 1-8
completion
period
-
GFA
1.191 m²
NFA
1.072 m²

our work

Existing installations of technical equipment will be used if possible. For the necessary sanitary, ventilation, refrigeration, media and electrical facilities existing reserves and connection possibilities are supplemented or adapted to the requirements. In addition, there is a redistribution and modernization of office space.

PDF